Online football fogadások

Online football fogadások magyarázata
Jelenleg 3 fő tényezőt kell figyelembe venni, amikor elkezdi az online fogadást. Megpróbáljuk elmagyarázni ezeket a tényezőket, és adni egy jobb képet a sportfogadás irányába, foci előrejelzések és a pénz kezelése.
1. Online fogadóirodák
Több száz iroda van, és mindegyik igyekszik új ügyfeleket beszervezni, ezért adnak promociókat illetve bónuszokat. Az irodáknak fontos vagy te mint sport fogadó, az ingyen fogadással bónuszokkal és promociókkal akarnak megtartani néha túl kemény feltételekkel.
Mi alapján érdemes választani?
-Szorzók
Válasszuk azt ahol a legmagasabb szorzók vannak, még ha nem is nagy a különbség, idővel jól jöhet.
-Hírnév
Ellenőrizze a neten a bukmékerek hírnevét, keressen a neten véleményeket melyik a legmegbizhatóbb. Maradjon távol olyan oldalaktól ahol nehézkesen akarnak kifizetni vagy nem is akarják.
-Irodák kínálata
Amikor kiválasztod a fogadást figyelj oda, hogy minnél több speciális fogadás legyen (Élő fogadás, ázsiai hendikep, félidő döntetlen, nincs fogadás döntetlenre, felett/alatt).
2. Pénzkezelés
Nézen utánna önnek melyik lenne a legkényelmeseb, legegyszerűbb fizetési mód.
Tudja meg a pénze milyen gyorsan kerülhet kifizetésre
Előfordulhat hogy többször is veszít így szükséges kialakítani egy rendszert ami profitot hozhat.
A mi football előrejelzéseink segíthetnek profitot termelni hosszabb távon.
3. Tippek
Miután kiválasztotta a fogadóirodás és egy jó pénzkezelési rendszert készen áll hogy fogadjon. Megfogja találni különböző weboldalak football tippjeit fizetett és ingyeneset is. De vigyázzon ha fizet. Ha azt írják hogy 100.000 HUF/tipp az nem azt jelenti hogy jó tippet is adnak.
-Ne bízz olyan oldalakban amik 95%-os találti arányt jósolnak, gondolj bele ha ilyen jók akkor miért adnák el a tippeket?
Mi sportfogadási partnernek tartjuk magunkat, nem csak tippeket adunk hanem felajánlunk egy szilárd pénzkezelési rendszert is.