Fogadás az interneten

Fogadás az interneten

Ha még nem próbáltad nincs mitől tartani, nagyon egyszerű az internetes fogadás

Ha tudod az internetet használni, akkor az online fogadás is menni fog, elvégre az is egy weblap. Az első lépés ahhoz, hogy átéld és az online fogadás előnyeit és izgalmait:

  1. Regisztrálj ingyen oda ahol fogadni szeretnél és már használhatod is az oldalt. Befizetni nem szükséges, látod az összes fogadást a szorzókat, szabadon ismerkedhetsz az oldallal. Ha fogadni is szeretnél, fizess be pénzt az ottani internetes számládra (bankkártyával, banki befizetéssel vagy internetes számlával). A befizetés azonnali már fogadhatsz is.

Regisztráció csak 18 éven felülieknek!

Internetes sportfogadás lehetőségek, irodák

Fogadhatsz online nagyon sok módon. Tehetsz tippeket szinte az összes totózóban játszható játékra pl. totó, lottó , tippmix, csak kaparós sorsjegyet nem tudunk online lekaparni. Ugyanazokat a fogadásokat tehetjük meg ha fizetünk be pénzt az ottani online számlánkra mint egy totózóban. Ha nyerünk a pénz a játékos számláján jóváíródik. Ide regisztrálni a szerencsejatek.hu weboldalon lehet.

Ezenkívül van még több internetes sportfogadást kínáló weboldal. Ide is elég egy regisztráció után pénzt befizetni az ottani online számlánkra ami szintén regisztrációkor jön létre. Ezeken az oldalakon is látod az összes ajánlatot regisztráció után, csak még fogadni nem tudsz. Tehát kipróbálni és nézelődni ingyen is lehet. Ezeken az oldalakon egy eseményre akár 20-30 féle fogadás is létezik (félidő eredménye, szögletet rúgnak-e, stb... ), és nincs kötéstiltás mint pl. a tippmixen. Több sportfogadás oldal is létezik rengeteg megfogadható eseménnyel és nagyszerű szorzókkal. Feltételek és regisztráció a hivatalos internetes weboldalakon.

Be- és kifizetési módszerek

VISA, Moneybookers, MasterCard, NeTeller, banki átutalás, általában ezek a be- és kifizetési formák használatosak. Ha valamelyik név ismerős akkor fogod tudni használni az utalási rendszert. A legtöbb módszerrel befizetett pénz azonnal jóváíródik a sportfogadás számládon és már meg is teheted tippjeid. A befizetést a fogadási oldalról kell kezdeményezni. Ha internetes számlával végzel tranzakciókat akkor mindig érkezik befizetési kérelem a te saját online számlád kezelőjéhez (weboldalára). Ez sokszor úgy történik, hogy a befizetés közben kerülünk átirányításra a bankunk honlapjára ahol jóvá kell hagyni a befizetést. Akinek nincs internetes számlája szintén tud pénzt fizetni bármelyik bankban egy magadott számlaszámra amit a fogadási oldalon tudsz megnézni regisztráció után. Ekkor a befizetés 1-3 nap alatt jelenik meg majd a fogadási oldal egyenlegén, ezért ezzel a befizetési módszerrel nem tudsz azonnal játszani. A nyereményeid a játékos számládon szintén azonnal jóváíródnak, de ha a pénzt szeretnéd kivenni rendes bankszámládra az 1-2 napba fog beletelni mert ellenőrzik előtte a kifizetést.

Mi az a sportfogadás bónusz?

Az új regisztrálók első befizetésük alkalmával bónuszt kapnak. Meghatározott fogadás után a bónusz jóváíródik a számládon és azután fogadhatsz vele. A bónuszok pár ezer forintok lehetnek vagy százalékok, például a befizetésed 200%-a. Ezekhez többnyire pár fogadást meg kell nyerni hogy a számlához hozzáíródjon a bónusz. Az első befizetés csak egyszer kapod egy online fogadási helyen! Ha pl. nem jönne össze a nyeremény az eslő befizetésed alkalmával, utána bármennyit is fizetsz be az a bónusz már nem áll rá.