Pénzkeresés megosztással

Pénzkeresés megosztással, avagy a Facebook, Google+ és a Twitter igazi kiaknázása!
Az internet korszak elmúlt 10 évében elég népszerűvé vált a pénzkeresés különböző reklám hirdetések vagy oldalak nézegetésével. Jó pár éve volt egy magyar cég is aki a hazai piacon úttörő munkát végzett ezzel. Lehetett náluk regisztrálni szinte bármilyen web oldallal, aki reklámozni szerette volna azt és annak is aki nézegetni akart ilyen weblapokat. Előbbieknek fizetni kellett, az utóbbiak pedig pénzt kerestek az oldalak nézegetésével.

A weboldal ügyesen összehozta a két felet és az így rajta “átfolyó” pénz egy részét megtartotta magának. A pénzkeresés ilyen fajta módja külföldi példák alapján terjedt el nálunk. Annak idején én is kipróbáltam néhány hasonló rendszert, bár inkább a kíváncsiság hajtott, mint a bevétel, mert tudtam, hogy így annyi pénzt keresni nem igazán fogok tudni, hogy komolyabb összeghez jussak általa.

Így keress pénzt megosztással pofon egyszerűen! Facebook, Twitter-en, Google+ stb.

Az előbbi rész végén már kitértem rá, de bővebben csak annyit tennék még hozzá, hogy ugyan vannak magyar cégek is, ahol lehet így keresni valamennyit, de inkább a külföldi weboldalaknál regisztráljunk be, mivel ott jóval több lehet a jutalékunk. Az egyik legismertebb nemzetközi oldal az AdF.ly, ami kicsit másképp működik. Ha van weboldalad, annak a címéhez hozzá tudsz rendelni egy úgynevezett rövid url-t, majd a népszerűsítésével pénzt keresni. Arra is van lehetőség, hogy a weboldalad pénzért a világ különböző országaiban hirdetheted.

Ami még ennél is sokkal jobb, hogy rendszeres pénzt kereshetsz azzal, ha pl. az Adf.ly-t használod. Mindössze annyi a dolgod, hogy regisztrálsz az oldalon, majd a ‘Publisher’ menüben az üres részbe (fent) bemásolod a linkjét annak amit meg akarsz osztani, majd kattintasz a ‘Shrink’ gombra, majd az így kapott rövid linket osztod meg a közösségi oldalakon.

Így keress még többet a megosztással!

Hogy mennyit lehet így keresni? Nos, ez nagyban függ attól, hogy naponta mennyit osztasz meg, és azok mennyire érdekesek az ismerőseid körében. Még több bevételt úgy érhetsz el, ha az oldalak, amiket kiteszel az üzenőfaladra olyan dolgok, amik érdekelhetnek sok ismerőst, így ők ha is megosztják a Te linkedet, azzal, még több emberhez eljuthat, így a pénzkeresés még sokkal hatékonyabbá válik számodra!

Szóval mit is kellene tenned pontosan lépésről lépésre?

1. Gyűjts ismerősöket a Facebook-on, Google+-on stb.

2. Regisztrálj itt az Adf.ly pénzkeresés oldalon, majd lépj be.

3. Kattints a ‘Publisher’ menüre, majd a linket amit meg akarsz osztani másold be, majd katt a ‘Shrink’-re, majd amit kaptál linket oszd meg a közösségi oldalakon.

3. Regisztrálj PayPal számlát itt és gyűjtsd be a bevételed.

A pénzkeresés egyik talán legegyszerűbb módja ez, amivel ha nem is nagy összegeket, de azért kb. extra 50-200 dollárt (vagy többet is) kereshetsz havonta, ha kitartó és ötletes vagy.