Pénzkeresés

Pénzkeresés, amihez csak számítógép, internet és alkalmazott tudás szükséges!
Így csináld – pénzkeresés a weblapoddal eredményesen!
Rengeteg cég van, aki fizet azért ha kiteszed a szöveges (esetleg banner, flash) hirdetését a weblapodra, de lássuk mit kellene tenned lépésről-lépésre, hogy valóban eredményes legyen ez a fajta pénzkeresés.

Válassz komoly, megbízható céget a pénzkereséshez!

Gondolom a Te érdeked is az, hogy csak a legjobbakkal foglalkozz, amik már bizonyítottak. Ilyen a Google Adsene ill. az Etarget (magyar). Ha kísérletezni szeretnél, persze megteheted, de idővel rá fogsz jönni erre. Nekik van a legtöbb szöveges hirdetőjük, akik hajlandóak szép pénzt fizetni egy-egy minőségi látogatóért. Pontosan ez az amire szükséged van, hogy a pénzkeresés folyamatos és hatékony legyen.

Így csinálj weboldalt, ami vonzza a minőségi látogatókat!

Ha pénzt akarsz keresni így, akkor tudnod kell mi érdekli az embereket és ezen belül is tudnod kell hogy mire van elegendő kereslet, mire van elegendő hirdetés és oda tudsz-e kerülni arra a keresőszóra az első helyek valamelyikére. Óriási segítséged van ehhez, ami nem más mint a Google Adwords kulcsszó kereső eszköze. Csak nyisd meg, kezdj el begépelni kulcsszavakat, amire úgy gondolod hogy keresnek az emberek és vannak rá hirdetések is. Pl. gépeld be hogy ‘fogyókúrás étrend’ mégpedig úgy hogy bal oldalt vedd ki a pipát az ‘Általános’ mellől és jelöld be a “Kifejezés” mellettit. Erre a kulcsszóra jelenleg helyi havi 2900 keresés van Mo.-on. Legyen minimum 1000 vagy 1500. Felejtsd el a többit, ha tényleg a komoly pénzkeresés érdekel.

Most gépeld be ezt a szót idézőjelek között a Google.hu keresőbe. Ha pl. azt látod, hogy a találatok száma eléri a 100 000-et, akkor inkább keress másik szót, amíg nem találsz olyat, ami alatta van. Ha megvan, akkor most gépeld be idézőjelek nélkül és elemezd az első 10 találatot. Pl. van-e blog vagy fórum oldal közöttük, ha igen, az jó hír Neked. Ha van pl. komoly szakértői oldal a témában, és ahol a kulcsszó sok helyen szerepel, pl. a főcímben, az oldal címben stb., akkor az nem jó hír és inkább keress másik kulcsszót.

Hogyan kerülj az első oldalra a keresőkben a weblapoddal!?

Tehát megvan a kulcsszavad. A következő lépés, az hogy készítened kell egy blog-ot, ami erre a kulcsszóra épül. Regisztrálhatsz egy blog-ot sok helyen ingyen, amihez semmiféle technikai tudás nem szükséges. Arra ügyelj, hogy a blog weblap neve legyen a kulcsszó maga, ez legyen a blog címe is és ez legyen benne az alcímben egyszer. Nézd meg jól ennek az oldalnak a felépítését, amit most épp olvasol. Ennek a mintájára készítsd el, de ne másolj, csak ötletet adjon.

Most pedig kezdj el cikkeket írni ami a kulcsszóhoz kapcsolódik. Ha pl. a kulcsszó a példánál maradva ez: ‘fogyókúrás étrend’, akkor ehhez kapcsolódóan bármiről. A lényeg hogy érdekes legyen a látogatók számára és a kereső (pl. Google) számára is. Ez utóbbival vigyáznod kell, ugyanis ha túl sokszor szerepel a kulcsszó a cikkedben, akkor büntetni fogja az oldalad és hátrasorol. Írj kb. 200-500 szavas cikkeket úgy hogy legyen benne a kulcsszó kb. minden 100 szóban 1 alkalommal.

Majd a blogod oldalára, tetejére és aljára helyezd el a szöveges hirdetési részeket. Ezekre fognak majd kattintani, ami neked pénzt fog hozni. Soha se kattints Te magad a reklámokra, mert kizárhatnak. Ne helyezz el bannereket, csak szövegeket. Sok minden másról is lehetne még írni, de ha csak ezeket megcsinálod, a pénzkeresés egy remek lehetőségét máris alkalmazod.